logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle pisteet Raskin upealla maalilla

IFK-JYP 3-2 (1-1, 1-1, 1-0)

IFK otti täydet pisteet Liigan kärkimatsissa perjantaina, kun JYP kaatui Nordiksella niukasti. Ottelu ratkesi kolmannen erän lopussa, kun Joonas Rask teki upean maalin Mika Partasen ja Roope Hintzin syötöistä.

Matsi oli alusta loppuun todella kovavauhtinen ja molemmat jengit kamppailivat jokaisesta kiekosta. JYP meni viiden minuutin kohdalla johtoon, mutta IFK tasoitti erän puolivälissä. Corey Elkins otti aloitusvoiton JYPin päädyssä ja Jasse Ikonen ampui längistä kauden 14. osumansa.

Toinen erä oli IFK:n hallintaa, mutta erätauolle lähdettiin jälleen tasatilanteessa. IFK jauhoi toista minuuttia kahden miehen ylivoimaa, mutta maaliverkko ei heilunut. Viimein Hintz syöksyi maalintekoon tasakentällisin ajassa 29.45. Hintz sai syötön siniviivalle ja ampui keskeltä hyökkäysaluetta jäännuoliaisen maaliin. Erän lopussa JYP tasoitti onnekkaasti. Miika Lahden maalille heittämä kiekko kimposi IFK-puolustajasta maaliviivan yli.

Kolmannessa erässä IFK jahtasi voittomaalia ja palkinto tuli neljä minuuttia ennen loppua. Hintz ja Partanen pelasivat kiekon Raskille, joka laukoi kiekon maaliin ja IFK:lle kolme pinnaa.

IFK:n kippari Arttu Luttinen pelasi tänään uransa 700. Liigaottelun.

Ottelun tilastot

IFK ja JYP kohtaavat uudelleen keskiviikkona Jyväskylässä. Seuraava kotimatsi pelataan ensi viikon torstaina, jolloin Tappara saapuu Stadiin MM-sankari Patrik Laineen johdolla. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset