BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle täysi pistepotti Lahdesta

Pelicans-IFK (0-2, 0-1, 2-2)

IFK kohtasi tänään Lahdessa kolmannessa keskinäisessä kohtaamisessa Pelicansin. Kaksi ensimmäistä erää oli hyvin pitkälti IFK:n hallintaa. Kolmannessa erässä Pelicans pääsi iskemään kaksi kertaa ylivoimalla, mutta se ei riittänyt ja IFK nappasi kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa Pelicansista.

Avauserä alkoi IFK:n osalta vahvasti. Se sai ylivoimaa heti erän alkuun ja onnistui hyödyntämään 5-3-ylivoimansa. Loukkaantumisen jälkeen kaukaloon palannut Mika Partanen tälläsi kovan lämärin pitkän pyörityksen päätteeksi verkkoon Tommi Taimin ja Juuso Puustisen syötöstä. Nelisen minuuttia edellisestä, ja Joonas Rask kieputteli itsensä puolittaiseen läpiajoon vieden ensin Pelicans-puolustajan täysin vipuun ja nostaen kiekon veskarin kamojen kautta sisään. IFK:n maalilla Ville Hussolle kertyi avauserässä ainoastaan kolme torjuntaa.

Myös toinen erä meni hyvin pitkälti IFK:n pidellessä tahtipuikkoa. Pelicans pääsi pelaamaan erässä kolme kertaa ylivoimalla, mutta IFK:n alivoima kesti. Myös ottelun kolmannesta osumasta vastasi IFK. Joonas Rask toi kiekon hyvällä liikkeellä hyökkäysalueelle ja syötti kiekon maalille ajaneelle Tomas Zaborskylle, joka ohjasi kiekon yläpesään.

Kolmas erä alkoi myös räväkästi. Se ehti vanheta vain 38 sekuntia, kun Tomas Zaborsky ampui kiekon kohti maalia ja yllätty Pelicans-veskari Janne Juvosen toistamiseen. Muutama vaihto tästä, ja IFK lisäsi johtoaan jo 5-0:aan kippari Luttisen tarkalla rannelaukauksella. IFK päästi isännät vielä mukaan kirivaiheeseen ottamalla kolme jäähyä lyhyen ajan sisään. Kahdella ensimmäisellä ylivoimalla Pelicans osui. Sen lähemmäksi ei kuitenkaan Pelicans tänään päässyt ja IFK matkasi takaisin Stadiin kolme pinnaa plakkarissa.

Ottelun tilastot.

IFK pelaa seuraavan kerran ylihuomenna lauantaina, kun se saa vastaansa naapurikaupungin Bluesin. Liput matsiin voit ostaa tästä.

Näytä kaikki uutiset