logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle täysi pistepotti Turusta

TPS-IFK 1-6 (1-3, 0-1, 0-2)

Etukäteen tasaiseksi ennakoitu vierasmatsi Turussa osoittautuikin IFK:n maalijuhlaksi, sillä stadilaisjoukkue jauhoi byyrejä tasaiseen tahtiin kotijoukkueen verkkoon. IFK:n tehokkaimmat olivat kaksi maalia ampunut Tomas Zaborsky, tehot 1+1 tehnyt Jasse Ikonen ja kaksi maalisyöttöä antaneet Tommi Taimi, Miihkali Teppo ja Joonas Rask.

Illan suurin sankari oli kuitenkin maalivahti Ville Husso, joka torjui 38 laukausta. Avauserässä, kun alkutahdit IFK:n voitolle lyötiin, ”Hude” torjui 18 kertaa.

Avauserässä IFK oli terävällä jalalla liikkeellä ja teki kolme maalia. Ensimmäisen ohjasi verkkoon Thomas Nykopp parin minuutin pelin jälkeen, toisen Zaborsky ja kolmannen Robert Leino, jonka pistesaldo on nyt 5+17=22. TPS:n 1-1-tasoitusmaalin teki läpiajosta Petteri Nummelin.

Toisessa erässä IFK pelasi järkevästi ja 30 minuutin kohdalla Arttu Luttinen, jolle maali oli kauden 12:s. Päätöserässä IFK jäädytti TPS:n pelaamisen ja iski lopussa kaksi kertaa. Zaborsky teki tyhjiin kauden 15. maalinsa ja hetkeä myöhemmin Ikonen tuikkasi kiekonriiston jälkeen loppunumerot 6-1.

Ottelun tilastot

IFK on seuraavan kerran kaukalossa perjantaina, jolloin joukkue saa Nordikselle vieraaksi Bluesin. Paljon faneja on tulossa matsiin, joten tule nauttimaan Nordiksen fiiliksestä. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset