HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle toinen kiinnitys jatkopaikkaan

Pelicans-IFK 0-3 (0-2, 0-1, 0-0)

Tehokas ylivoima takasi IFK:lle neljännesfinaalisarjan toisen voiton. Lahdessa pelatussa matsissa IFK teki kolme ylivoimamaalia ja piti Pelicansin nollilla. Ottelusarja on nyt tilanteessa 2-0 ja seuraava matsi pelataan tiistaina Stadissa.

Avausmaalin ampui upeasti suoraan syötöstä yläpesään Arttu Luttinen, kun ensimmäistä erää oli pelattu vajaat yhdeksän minuuttia. 2-0-maalin teki Teemu Ramstedt ajassa 15.32 maalinedushässäkän jälkeen. Illan kolmas ylivoima tuotti sekin maalin, kun Jasse Ikonen ohjasi Juuso Puustisen syötön verkkoon, kun toista erää oli pelattu 17.23.

Kolmannessa erässä IFK jäädytti pelin ja puolusti kärsivällisesti. Varmisteluvaihteen päällä olemisesta huolimatta IFK voitti kolmannen erän maalipaikat selvästi.

Ville Husso kuittasi nollapelin 18 torjunnallaan.

Sarjan seuraava matsi pelataan tiistaina kello 18.30. Osta liput Ticketmasterista.