BREVININ MATSIRAPORTTI: KooKoo nollasi IFK:n Nordiksella

IFK-KooKoo 0-1 ja. (0-0, 0-0, 0-0, 0-1)

Nordiksella pelattiin tasaväkinen kamppailu IFK:n ja KooKoon välillä, josta vierasjoukkue korjasi jatkoaikavoiton jalkapallolukemin 0-1. Kaksi ensimmäistä erää mentiin punapaitojen tahdissa, mutta kiekkoa ei saatu millään ohi loistavasti pelanneen Markus Ruusun. Kolmannessa erässä vieraat loivat vaarallisimmat paikat. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi, kuten kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kouvolassa, Juha-Pekka Haataja.

Ensimmäinen erä oli puolin ja toisin varovaista peliä, jossa IFK oli lievästi hallitsevampi osapuoli. Myös KooKoolla oli erässä omat hetkensä. Kotijoukkueelle avautui kolmentoista peliminuutin jälkeen ylivoimamahdollisuus. Ylivoimassa haettiin laukauksia hanakasti, mutta maalin eteen ei saatu riittävästi trafiikkia.

Toiseen erään IFK painoi lisää kaasua ja piti läpi erän kouvolalaisten puolustuksen kiireisenä. Stadilaiset vyöryttivät tasaisesti neljällä ketjulla peliä. Kotijoukkueen maalintekovaikeudet näkyivät, eikä toisellakaan ylivoimalla kuparista saatu rikki. Lähimmäksi osumaa pääsi erän viimeisillä minuuteilla Juuso Puustinen, jonka ohjauksen eteen Ruusu venyi upeasti. Kevin Lankinen työllistyi erässä ainoastaan kolmella torjunnalla.

Kolmannessa erässä alkoi kotijoukkueen tahti hiipua ja KooKoo pääsi paremmin otteluun mukaan. Molemmille joukkueelle avautui omat paikkansa ratkaista ottelu. Maalivahdit jatkoivat virheetöntä työskentelyään läpi erän ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajan alussa Jasse Ikonen tarjoili Corey Elkinsille loistavan tekopaikan, mutta kiekko päätyi kalaverkkoihin. Kun IFK ei omasta paikastaan onnistunut, nousi ratkaisijaksi Haataja komealla yksilösuorituksella.

Katso tästä ottelun tilastot sekä huippuhetket.

Viikonlopun huilin jälkeen IFK:lla on edessään neljän ottelun härkäviikko. Tiistaina viikko startataan Lappeenrannassa. Keskiviikkona ja perjantaina skulataan Nordiksella, kun vieraaksi saapuvat HPK sekä Kärpät. Viikko huipentuu lauantaina Lahdessa.

Osta flabat Ticketmasterista ja tule mestoille!