BREVININ MATSIRAPORTTI: Ramstedt johti IFK:n murskavoittoon

IFK-JYP 7-1 (1-0, 6-1, 0-0)

Nordiksen yleisö sai nauttia maanantai-iltana IFK:n upeasta esityksestä, kun joukkue nuiji JYPin jäänrakoon. Kahteen edellismatsiin heikon startin saanut IFK oli kuin eri joukkue lauantaina nähtyyn verrattuna. Jokainen pelaaja taisteli huikealla asenteella matsin alusta loppuun ja joukkue piti vahvasti pelin ohjakset käsissään. IFK johtaa sarjaa voitoin 2-1. Finaaleihin selviää neljällä voitolla.

Juuso Puustinen avasi maalihanat avauserässä ylivoimalla ja toisessa erässä IFK suorastaan murskasi JYPin. Teemu Ramstedt teki ehkä koko kauden hienoimman maalin kiekonriiston jälkeen ajassa 26.14. Matsin puolivälissä IFK teki 53 sekunnissa kolme maalia (Luttinen, Elkins, Generous) ja peli oli ratkaistu. JYP kavensi ajassa 34.50, mutta erän lopussa Joonas Rask ja Tomas Zaborsky tekivät vielä maalin mieheen ja toiselle erätauolle lähdettiin 7-1-lukemista.

Kolmas erä oli lähinnä pelailua ja lähempänä maalintekoa oli IFK, mutta 7-1 jäi lopputulokseksi. Ville Husso palasi matsissa tolppien väliin ja torjui 23 kertaa.

Seuraava peli on keskiviikkona Jyväskylässä ja Nordiksella pelataan perjantaina. Osta liput matsiin Ticketmasterista.