IFK haastamaan sarjakärkeä Tampereelle – Katso kokoonpano

Tappara-IFK tänään kello 17.00.

IFK kohtaa viimeisessä Liigaottelussaan ennen maajoukkuetaukoa sarjakärki Tapparan. Tappara on hallinnut Liigaa läpi syksyn vakuuttavin ottein. Kotijoukkueen Henrik Haapala ja Veli-Matti Savinainen majoittavat pistepörssin kaksi ensimmäistä sijaa.

Stadilaiset lähtevät matsiin kolmen ottelun voittoputkessa, sarjataulukon neljänneltä sijalta. Syksyn yhdeksästä vierasottelustaan IFK on onnistunut voittamaan seitsemän. Sarjakärjestä joukkueen erottaa kuusi pistettä.

IFK:lla on entistä enemmän tungosta sairastuvalla, kun Miihkali Teppo sekä Panu Mieho loukkaantuivat torstain ottelussa. Joe Finley on sivussa pelikiellon takia. RoKi-laina Juhani Tamminen sekä Kollien puolustaja Elias Ulander tekevät Liigadebyyttinsä Hakametsässä. Kevin Lankinen palaa torjuntavuoroon.

Matsia voit seurata tänään ilmaiseksi Ruutu-palvelusta tai kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. HIFK:n mobiilisovelluksessa on ottelun tulosseuranta ja tuttu maalisireeni ilmoittaa sinulle, kun IFK tekee maalin. Voit ladata sovelluksen Google Play -kaupasta tai App Storesta.

IFK:N KOKOONPANO TAPPARAA VASTAAN

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
37 Niklas Bäckström (varalla)

Hyökkääjät

21 Mika Partanen – 10 Roope Hintz – 28 Jasse Ikonen
45 Micke Åsten – 91 Corey Elkins (A) – 32 Lennart Petrell (C)
25 Alex Levänen – 62 Robert Leino – 19 Janne Hämäläinen
12 Miro Saarelainen – 79 Juhani Tamminen – 27 Henri Tamminen

Puolustajat

11 Saku Salmela – 8 Daniel Grillfors (A)
47 Juuso Salmi – 41 Miro Heiskanen
42 Teemu Eronen – 44 Elias Ulander

Näytä kaikki uutiset