logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK kiinnitti kolme U18-maailmanmestaria

Helsingin IFK on tehnyt monivuotiset pelaajasopimukset 18-vuotiaiden MM-kultaa tänä keväänä voittaneen kolmikon kanssa. Kolmevuotisen sopimuksen seuran kanssa tekivät puolustaja Miro Heiskanen ja hyökkääjä Juha Jääskä ja kahden vuoden sopimuksen maalivahti Niilo Halonen. MM-kultajoukkueen pelaajista IFK:n liigajoukkueen sopimuspelaajiin kuuluu jo ennestään puolustaja Markus Niemeläinen, joka pelasi viime kauden lainasopimuksella Kanadan OHL-juniorisarjan Saginaw Spiritissä.

Uudet sopimuspelaajat

Heiskanen (synt. 1999) pelasi viime kaudella Nuorten SM-liigassa IFK:n riveissä 30 ottelua tehoin 3+11=14.

Jääskä (synt. 1998) debytoi viime syksynä IFK:n Liigajoukkueessa vierasottelussa KooKoota vastaan. Nuorten SM-liigassa hän pelasi viime kaudella 39 ottelua, joissa syntyi tehot 8+16=24.

Halonen (synt. 1998) on Riihimäen Kiekko-Nikkarien kasvatti ja hän pelasi kolme viime kautta Jokerien junioreissa. Viime kaudella Nuorten SM-liigan 15 pelissä hänen torjuntaprosenttinsa oli 93,1. Kaudella 2014–15 Halonen valittiin B-nuorten SM-sarjan parhaaksi maalivahdiksi.

– Kaikki kolme ovat lupaavia pelaajia ja odotamme heidän nousevan muutaman seuraavan kauden aikana Liigamiehistöömme. Tulevaisuus näyttää mielenkiintoiselta ja IFK:ssa tuntuu olevan imua, sillä meille on tänä keväänä tullut eri juniori-ikäluokkiin useita maajoukkuepelaajia. Uudistukset ja satsaukset, joita olemme junioripuolelle tehneet, ovat jo nyt alkaneet tuottaa hyviä tuloksia, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

Näytä kaikki uutiset