IFK palaa evakosta – torstaina skulataan Nordiksella

IFK kohtaa torstaina kotona Pelicansin. Osta liput Ticketmasterista!

Reilun viikon pituinen evakkopätkä kotiluolasta on loppusuoralla ja tulevalla viikolla IFK hyppää taas Nordiksen kaukaloon. Tiistaina joukkue pelaa vielä vieraissa (Vaasa) ja torstaina on edessä ensimmäinen kotimatsi kahteen viikkoon. Vastassa on otsikoissa alkukaudella viihtynyt Pelicans.

Osta liput matsiin Ticketmasterista.

IFK pelasi viikonloppuna kaksi vieraspeliä, joista saldona oli yksi voitto. Sarjan tämän hetken kuntopuntarin ykkönen Ässät oli kotihallissaan parempi maalein 2-0, mutta lauantaina IFK kuittasi voittomaaliskaban jälkeen kaksi pistettä Hämeenlinnasta. IFK joutui varamiehisenä matsiin kovavireistä HPK:ta vastaan, joka oli voittanut kahdeksasta edellismatsistaan seitsemän voittoa.

Tulevan viikon kotivastustaja Pelicans on pelannut alkukauden hyvin ja viidestä viime matsistaan se on voittanut kolme. IFK:n saldo samalta pätkältä on niin ikään kolme voittoa.

Mielenkiintoisia pelejä on siis jälleen edessä, hanki liput Nordikselle ja ole messissä!

CHL-MATSIT JATKUVAT MARRASKUUSSA

CHL:ssä IFK on edennyt Euroopan 16 parhaan joukkoon ja seuraava pudotuspelikierros skulataan marraskuun alussa. Vastassa on ruotsalainen huippuseura Linköping HC, jonka kotimatsilla ottelupari alkaa. Ruotsissa pelataan tiistaina 1.11. ja ratkaisuottelu on edessä Nordiksella tiistaina 8.11.

Lippuja matsiin myy Ticketmaster.

Näytä kaikki uutiset