logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK palaa Nordiksella tänä iltana – vieraaksi saapuu KalPa

IFK-KalPa tänään kello 18.30. Osta liput Ticketmasterista!

Viime viikko meni IFK:lla vierasotteluita tahkotessa, mutta tänään joukkue pelaa Nordikselle. Vastustaja on illan matsissa KalPa, joka on tällä hetkellä Liigan sarjataulukossa ykkösenä. KalPa on napannut viidestä ottelusta 11 sarjapistettä ja IFK on ottanut neljästä ottelusta yhdeksän pinnaa.

Osta liput matsiin Ticketmasterista.

KalPa on perinteisesti ollut IFK:lle vaikea vastustaja. Joukkue on vieraillut tällä vuosikymmenellä 12 kertaa Nordiksella ja ottanut matseista seitsemän voittoa. Viime kaudella IFK oli keskinäisissä matseissa vahvempi ja otti neljästä ottelusta kolme voittoa.

IFK:n pelaajista hyökkääjät Juuso Puustinen ja Jasse Ikonen ovat KalPan kasvatteja. Puustinen ei ole edustanut KalPaa aikuisten peleissä, mutta Ikonen pelasi joukkueen riveissä 2007-2009 ja 2011-2013. KalPan pisteykkönen Janne Keränen (2+4=6) on puolestaan IFK:n kasvatti. Hän aloitti nyt kolmannen kautensa KalPassa ja sitä ennen hän pelasi viisi kautta Lukossa.

IFK:n kokoonpano julkistetaan noin kello 13.00. Jos et pääse peliin, lataa IFK:n mobiiliapplikaatio ja voit seurata matsin etenemistä reaaliaikaisesta tulospalvelusta ja saat ilmoituksen aina kun IFK tekee maalin.

Tervetuloa matsiin!

Näytä kaikki uutiset