IFK yhteistyöhön kompressiovaatteita valmistavan ZeroPointin kanssa

"It's the small things that make a big difference" - Corey Elkins.

SM-liiga starttasi syyskuussa, ja sen kautta joukkueen kehonhuolto nousee taas suurennuslasin alle. ZeroPointin kompressiotuotteet ovat joukkueen tukena kuluvalla kaudella tehostamassa verenkiertoa sekä lymfajärjestelmää. Kun maitohappo poistuu nopeammin ja lihaksiin saadaan tuoretta happirikasta verta, urheilusuorituksesta palautuu nopeammin.

— Pelaamme, treenaamme ja matkustamme paljon. Käytän ZeroPointin kompressiosukkia ja shortseja aina ollessamme tien päällä. Tämän lisäksi olen alkanut käyttämään niitä peleissäkin. Ne tarjoavat hyvän tuntuman ja tehostavat verenkiertoani, sanoo IFK:n keskushyökkääjä Corey Elkins.

– Kompressiotuotteiden avulla voidaan nopeuttaa palautumista suorituksesta huomattavasti. ZeroPointin tuotteista erikoiskudotut sukat ja säärystimet perustuvat lääketieteelliseen kompressioon, jossa asteittain aleneva paine on suurin nilkan kohdalla, pienentyen kohti polvea. Anatomisesti leikatut eli lihasten muotoja mukailevat Power Compression -tuotteet eli kompressiopaidat, -trikoot ja -shortsit puolestaan tuovat lihaksiin ja lihasryhmiin suoraan kohdistuvaa kompressiota, kertoo Jaakko Hintikka ZeroPointilta.

Lisätiedot:
Zero Point Finland Oy / Jaakko Hintikka jaakko.hintikka@greenday.fi, p. 050-566 5826
Oy HIFK Hockey Ab / Roland Carlsson roland.carlsson@hifk.fi, p. 044-2881003

Näytä kaikki uutiset