IFK:n ja Hopen hyväntekeväisyystempaus järjestetään 14.12.

Nordiksella tehdään jälleen hyvää, kun IFK-Sport-pelissä joulun hengen mukaisesti muistamme vähävaraisia. IFK ja Hope – Yhdessä & yhteisesti ry järjestävät tavaratempauksen, johon jokaisella IFK-perheen jäsenellä on mahdollisuus osallistua.

Tavaratempauksessa keräämme hyväkuntoisia lasten ja nuorten harrastevälineitä, leluja ja vaatteita. Ohjaamme nämä Hopen kautta eteenpäin niitä eniten tarvitseville. Tavaratempaus järjestetään Nordiksen pääsisäänkäynnillä ennen illan matsia klo 17.00-18.30.

Tavaroita voi toimittaa tempauspäivänä myös IFK:n toimistolle. IFK-Sport-matsin otteluisäntä Wärtsilä tarjoaa 300 ensimmäiselle lahjoittajille glögit ja piparit. Mukana tempauksessa myös Kovanen Yhtiöt ja IFK Ladies.

HOPE – YHDESSÄ & YHTEISESTI RY

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Yhdistys tekee tukijoidensa kanssa todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Lisätietoja: www.hopeyhdistys.fi

Näytä kaikki uutiset