logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

HIFK:n uusi mobiilisovellus on julkaistu

Sovellus on ladattavissa Play-kaupassa ja App Storessa.

Lataa tänään julkaistu Helsingin IFK:n virallinen mobiilisovellus puhelimeesi, niin pysyt ajan tasalla joukkueen tapahtumista, voit ostaa kätevästi pääsylippuja otteluihin, katsoa videoita ja seurata IFK:n ja joukkueen pelaajien sosiaalisen median kanavia. Saat myös vain mobiilisovelluksen käyttäjille suunnattuja tarjouksia ja saat puhelimeesi IFK:n reaaliaikaisen tulosseurannan. Tuttu sireeni ilmoittaa sinulle heti, kun IFK tekee maalin.

IFK:n mobiilisovelluksen löydät Google Play -kaupasta ja App Storesta hakusanalla HIFK.

Sovelluksen ovat toteuttaneet Bureau Little ja Starcut.

Lataa ilmainen sovellus tänään ja IFK kulkee mukanasi kaikkialla. Pääset myös hyödyntämään nopean lataajan edun, joka on etuhintainen lippupaketti.

Lataa sovellus Apple laitteeseen tästä linkistä.

Lataa sovellus Android-laitteeseen tästä linkistä.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA:

Mille mobiilikäyttöjärjestelmille sovellus on ladattavissa?
– Sovellus on tehty Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Windows-puhelimiin sovellusta ei valitettavasti ole saatavilla.

Miten löydän sovelluksen?
– Helpoimmin löydät sen matkapuhelimesi Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta hakusanalla HIFK.

Kuka on tehnyt sovelluksen?
– Sovelluksen ovat toteuttaneet IFK:n digikumppani Bureau Little ja Starcut.

Onko tämä nyt tässä?
– Ei suinkaan. Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja jo tämän kauden aikana on odotettavissa uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

Toimiiko se nyt kuin junan hissi?
– Toimii, mutta alkuvaiheessa applikaatiossa saattaa vielä ilmetä korjattavia asioita. Muista päivittää sovellus, kun uusi versio tulee Play-kaupaan ja App Storeen.

Kannattaako push-ilmoitukset sallia?
– Ilman muuta. Saat heti tiedon, kun uutisia julkaistaan ja mikä tärkeintä, tuttu Nordiksen sireeni ilmoittaa sinulle aina, kun IFK tekee maalin.

Miksi lataisin sovelluksen?
– Pysyt ajan tasalla joukkueen tapahtumista, voit ostaa kätevästi pääsylippuja otteluihin, katsoa videoita ja seurata IFK:n ja joukkueen pelaajien sosiaalisen median kanavia. Saat myös vain mobiilisovelluksen käyttäjille suunnattuja tarjouksia ja saat puhelimeesi IFK:n otteluiden reaaliaikaisen tulosseurannan.

Minkälaisia etuja mobiilisovelluksen käyttäjät saavat?
– Esimerkiksi nyt heti kättelyssä nopeimmat lataajat saavat ostaa etuhintaisia lippuja kahteen runkosarjan otteluun. Lisää on tulossa kauden aikana.

Näytä kaikki uutiset