logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Skaba: Palkintona VIP-reissu Isolle Kirkolle!

IFK ja CWT Kaleva Travel järjestävät skaban Kärppien kannattajille.

Oletko Kärppien kannattaja? Ei se mitään, mutta nyt Sinulla on sauma päästä Isolle Kirkolle viettämään vip-iltaa ja kannustamaan omaa joukkuettasi.

Siis hä?

Luit ihan oikein. Ai niin, siis Isolle Kirkolle tarkoittaa tässä Helsinkiä ja vip-illan voit päästä kokemaan ottelussa IFK-Kärpät, joka pelataan perjantaina 2.12. Skaban palkintona on lennot Oulu-Helsinki-Oulu, vip-liput IFK-Kärpät-matsiin ja hotelliyö Helsingin keskustassa ja tämä kaikki vieläpä kahdelle hengelle. Kaverille kanssa siis.

Miten osallistun?

Hyvä että kysyit! Lähetä kuva, video tai kirjoitettu vitsi, läppä tai muuten hauska tarina IFK:sta tai ylipäätään stadilaisista. Postaa se tätä asiaa koskevan Facebook-päivityksen kommenttikenttään tai Twitteriin/Instagramiin tägeillä #IFK_CWT ja #TillStoraKyrkan, ja olet mukana kilpailussa.

Kisan tarjoaa IFK:n yhteistyökumppani CWT Kaleva Travel.

Nyt saat siis pilkata IFK:ta tai stadilaisia niin paljon kuin lähtee. Hiero snadisti älynystyröitäsi, sillä paras ja nimenomaan nokkelin voittaa. Voittajan valitsee täysin lahjomaton raati, johon kuuluu huhujen mukaan myös Juhamatti Aaltonen.

Palkintoraadin silmissä erityisen vahvoilla ovat sellaiset osallistujat, jotka tekevät oman teoksensa paikan päällä lauantain Kärpät-IFK-pelissä.

Tsemiä. Nähdään Stadissa 2.12.!

Näytä kaikki uutiset