logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

Yleisöluistelu, pelaajatapaaminen, Kanada-malja ja paljon muuta – tänään on perhepeli!

IFK-KalPa lauantaina kello 17.00.

Tänään koko perhe voi tulla viihtymään Nordikselle, sillä hallilla on erityisen paljon perheille sopivaa ohjelmaa. Matsi kuuluu Liigan perhepeleihin. Osta liput tästä linkistä.

Päivä starttaa kello 14.30, jolloin voitte käydä perheen voimin testaamassa Nordiksen jään yleisöluistelussa. Sisään pääsee ottelulipulla tai IFK:n kausikortilla.

Sisäänkäynti yleisöluisteluun tapahtuu D-ovilta ja luistimet voi vaihtaa jalkaan C6-katsomon alariveillä. Luistelussa on kypäräpakko! Yleisöluistelun yhteydessä jäällä ohjelmaa: mm. jäädisco, jäälimbo ja laukaisupiste. Paikalla myös IFK:n liigapelaajia. Jäävuoro päättyy kello 15.30.

Hallin ovet aukeavat yleisölle kello 15.30 ja Nordiksella on lapsille tarkoitettuja aktiviteettipisteitä. A-sisäänkäynnillä on pomppulinna ja onginta. D-päädyssä on pelinurkkaus ja kasvomaalausta ja Brewer’s Streetillä on pallomeri, pomppulinna ja leikkinurkkaus. Ottelussa ei ole lapsiparkkia, vaan kukin lapsi osallistuu aktiviteettipisteisiin huoltajansa valvonnassa.

Hallilla on myös nähtävissä Nuorten Leijonien voittama mestaruuspokaali sekä keväällä Liigan mestarille annettava Kanada-malja. Ottelun jälkeen Brewer’s Streetillä järjestetään pelaajatapaaminen, jossa ovat paikalla kaikki IFK:n Liigajoukkueen pelaajat. Tule jututtamaan pelaajia ja kerää kaikkien nimmarit yksiin kansiin vaikkapa kausikirjaan!

Kaikki siis messiin lauantaina, huikea päivä tulossa!

Näytä kaikki uutiset