logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

L’Oréal Paris Men Expert yhteistyöhön Juhamatti Aaltosen ja IFK:n kanssa

L’Oréal Paris Men Expert ja jääkiekon Liigassa pelaava Helsingin IFK aloittavat yhteistyön, jonka keulakuva on helsinkiläisjoukkueen Juhamatti Aaltonen.

– Juhamatti Aaltonen on ajankohtainen ja kiinnostava henkilö, joka sopii Men Expert –brändiin täydellisesti, hän edustaa voitontahtoa ja karismaa, suoruutta ja aitoutta. Lisäksi Helsingin IFK on mitä luontevin yhteistyökumppani miesten kosmetiikalle tarjoten lajiympäristössään myös laajan diginäkyvyysmahdollisuuden. Jääkiekko lajina on miehekäs ja särmikäs, kuten Men Expert –tuotemerkkikin, ja miesten kosmetiikkaa kuluu urheilumaailmassa paljon, sanoo Katja Vainionpää, L’Oréal Finland Oy:n toimitusjohtaja

Sopimuksen myötä Juhamatti Aaltonen tähdittää Men Expert -markkinointimateriaaleja ja sosiaalisen median kampanjoita. Lisäksi L’Oréal Paris Men Expert näkyy vahvasti Helsingin IFK:n viestintäkanavissa ja ottelutapahtumissa. Joukkueen pelaajat saavat käyttöönsä laadukasta miestenkosmetiikkaa.

– L’Oréal Paris Men Expert on maailmanluokan huippubrändi ja on todella hienoa päästä tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Sopimus on tärkeä minulle myös henkilökohtaisella tasolla, sillä minulla oli etuoikeus olla aiemmin työurallani osa sitä erinomaista työyhteisöä seitsemän vuoden ajan, iloitsee Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

Lisätietoja:
Jukka Valtanen, Oy HIFK-Hockey Ab, puh. 09 477 7020
Tarja Kuusela, L’Oréal Finland Oy, tarja.kuusela@loreal.com

Näytä kaikki uutiset