OSALLISTU IFK:N JA TURKISH AIRLINESIN KUVASKABAAN

Kuvaskaba käynnistyy tänään. Palkintona lennot kahdelle Istanbuliin.

Tällä kertaa kuvaskaban teemana on ”Ensimmäinen IFK-kuvani”, eli aletaanpa kaivaa kuva-arkistoja. Postaa someen kuva itsestäsi, skidistäsi tai kaveriporukastasi hallilla, himassa, Stadilla tai ihan vaan IFK-väreissä ja mielellään vaikkapa vuosikymmenien takaa.

Palkinto

Kuvakilpailun voittaja saa kahden hengen lennot Istanbuliin.

Näin osallistut

Postaa kuva Instagramiin tai Twitteriin tägeillä #HIFK_TA ja #TurkishAirlines tai asiaa koskevan Facebook-päivityksen kommenttikenttään ja olet mukana kilpailussa. Voit osallistua skabaan 5.12. kello 18 saakka.

Voittajan valinta

Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joka järjestetään HIFK:n nettisivuilla alkaen 6.12.

Turkish Airlines & HIFK -kuvakilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kuvakilpailun järjestävät Turkish Airlines ja Oy HIFK-Hockey Ab (myöhemmin ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua Turkish Airlinesin tai HIFK:n työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, eivätkä muiden tämän kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

3. Kampanja-aika ja osallistuminen arvontaan

Kampanjaan voi osallistua 21.11.2016–5.12.2016 kello 18.00 välisenä aikana Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.
Osallistumista kilpailuun ei hyväksytä kilpailuajan päättymisen jälkeen. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

4. Palkinnot

Kahden hengen lennot turistiluokassa Istanbuliin lentoyhtiön liputussääntöjen mukaisesti.

5. Voittajien valinta ja julkistus

Voittajat valitaan HIFK:n internet-sivuilla järjestettävässä äänestyksessä 6.12.2016-12.12.2016 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.
Järjestäjä julkistaa kilpailun voittajat verkkosivuillaan sekä sosiaalisen median kanavissaan. Järjestäjä ottaa yhteyttä kilpailun voittajiin. Palkitseminen tapahtuu HIFK:n kotiottelussa 14.12.2016. Lisäksi Turkish Airlines ja HIFK voivat julkaista kilpailuun osallistuneet kuvat omilla verkkosivuillaan sekä some-kanavissaan, esim. Facebook-, Instagram- ja Twitter-tilillään.
Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan yhden päivän sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Osallistuminen kampanjaan ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin puutteisiin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

7. Muut ehdot

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Osallistuja sitoutuu noudattamaan myös osallistumiskanavien omia käyttöehtoja. Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa henkilön osallistumisen kilpailuun omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli kilpailuun liittyvästä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, kilpailun Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.
Kilpailu ei ole minkään sosiaalisen median kanavan tai sovelluksen sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän käyttöön.

Näytä kaikki uutiset