PELIPÄIVÄ! – Nordiksella tänään paljon koko perheen ohjelmaa

IFK-TPS kello 17.00. Osta liput Ticketmasterista!

Liigakauden toinen puolisko lähtee käyntiin tänään, kun IFK ja TPS kohtaavat tapaninpäivän matsissa Nordiksella. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Hallilla on tänään tarjolla paljon koko perheen puuhaa. Voitte käydä ottamassa tuntumaa illan areenaan, sillä Nordiksella on yleisöluistelu kello 14.30-15.30. Omat luistimet mukaan. Sisään halliin pääsee D-ovista kello 14.15 alkaen. D-päädyssä on klo 15 alkaen maksuton luistinparkki, johon voit jättää skrinnarit matsin ajaksi. Yleisöluisteluun osallistumisen edellytys on pääsylippu otteluun IFK-TPS.

A-aulassa on laukaisupiste sekä Gigantin pelipiste ja Kanada-malja on yleisön nähtävillä. IFK:n cheerleadereilla on oma paikkansa A-aulassa, jossa halukkaat lapset voivat opetella muutamia tanssikuvioita.

Pelaajanurkkauksessa on erätauoilla tavattavissa IFK:n pelaajia.

Tapaninpäivän matsissa HIFK Shop tarjoaa lasten tuotteita etuhintaan. Saat kaikista lasten ja vauvojen vaatteista sekä tuteista ja tuttipulloista 20 prosentin alennuksen hallin myyntipisteissä. Etu on voimassa tapaninpäivänä myös HIFK Shopin verkkokaupassa.

IFK:lle ja TPS:lle matsi on tämän kauden toinen keskinäinen Liigassa. IFK kävi hakemassa kolme pinnaa Turusta lokakuun puolivälissä 2-1-voitolla, mutta TPS kävi kuukautta myöhemmin Nordiksella kuittaamassa 4-2-vierasvoiton.

Liigapeleissä puntit ovat tasan, mutta IFK päätti lokakuun alussa TPS:n CHL-kauden niukimmalla mahdollisella tavalla: IFK eteni jatkoon vasta voittomaalikilpailun jälkeen.

IFK:n kokoonpano julkaistaan noin kello 13.

Näytä kaikki uutiset