Perjantai-illan perhepeli Nordiksella

IFK-Pelicans tänään kello 18.30.

Nordiksella on tänään runsaasti oheistapahtumia ennen illan matsia ja sen aikana. Perjantai-ilta alkaa yleisöluistelulla kello 16.00. Sisäänkäynti tapahtuu D-ovista ja osallistumaan pääsee ottelulipulla tai IFK:n kausikortilla. Lippuja voit ostaa täältä. Yleisöluistelussa on IFK:n pelaajavierailu ja Suomen Jääkiekkoliiton järjestämä kiekkokoulu. Otathan omat luistimet ja kypärän mukaan, mailat eivät ole sallittuja. Matsin ajaksi varusteet voi jättää D-ovien vieressä sijaitsevaan säilytyspisteeseen.

Ottelussa IFK kohtaa kohujoukkue Pelicansin, joka taistelee tiukasti paikasta pudotuspeleissä. IFK on sarjataulukon ykkösenä ja taistelee Kärppien kanssa runkosarjan voitosta.

Kello 17.30 F-aulan Brewer’s Streetillä alkaa Muumi Show. Esitystä voi seurata myös ottelun ensimmäisellä erätauolla.

Brewer’s Streetillä on myös Gigantin pelipiste, jossa voit mitellä taitojasi konsolipeleissä. Brewerin myyntipisteissä on ennen matsia etuhintaisia tuotteita: pieni popcorn ja pieni limu viisi euroa ja puolikas pizza ja pieni limu kuusi euroa. Tarjous on voimassa Brewer’s Streetin pisteissä klo 17.00-18.30.

A-aulan infopisteellä voit ottelun aikana vahvistaa kausikorttisi pudotuspeleihin. Varmista oma paikkasi pudotuspeleihin Nordiksella! Ota myös käteistä mukaan matsiin, sillä hallin käytävillä voit osallistua Yhteisvastuu-keräykseen.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Tervetuloa matsiin!

Näytä kaikki uutiset