logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Syyskauden viimeistä kotimatsia viedään

IFK-Sport tänään Nordiksella klo 18.30. Osta liput Ticketmasterista!

Nordiksen syyskausi huipentuu tänään, kun Vaasan Sport saapuu visiitille Stadiin. IFK ja Hope järjestävät ennen matsia tavaratempauksen, johon osallistumalla voit olla mukana levittämässä joulumieltä. Tuo ehjiä lastenvaatteita, leluja tai pelejä mukaan matsiin ja ohjaamme ne Hopen kautta apua tarvitseville.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

IFK:n ja Sportin kauden ensimmäinen keskinäinen matsi sujui Vaasassa värikkäissä merkeissä lehdistötilaisuutta myöten, joten ennusmerkit ovat kohdallaan tämän illan matsiin. IFK kuittasi voiton jatkoajalla ja jatkoi hyviä matsejaan vaasalaisia vastaan. Kymmenestä keskinäisestä ottelusta IFK on voittanut kahdeksan.

IFK (5.) ja Sport (8.) ovat sarjataulukossa kolmen pisteen päässä toisistaan. Kotimatsit ovat olleet IFK:lle hankalia tällä kaudella, sillä 13 ottelusta joukkue on voittanut kuusi. Sport on ollut väkevä vierasjoukkue ottamalla voiton kahdeksan kertaa 14 vieraspelistä. Alkusyksyllä meni tosin lujempaa kuin nyt, sillä vajaan kahden viime kuukauden aikana pelatuista seitsemästä vierasmatsista Sport on tosin voittanut vain kaksi.

Tiukka ja tasainen matsi siis tulossa. Skaffa liput, ota nurkissa lojuvat lelut messiin ja alkuillasta suunta kohti Nordista!

Näytä kaikki uutiset