Tällaisia ovat IFK:n CHL-vastustajat

G-lohkossa pelaavat IFK, EV Zug ja Esbjerg Energy.

Sveitsiläinen EV Zug on perustettu vuonna 1967 ja sen kotiareenana toimii 7000-hengen Bossard Arena. Zugin kaupungin asukasluku on 28 000.

Joukkue sijoittui viime kaudella Sveitsin pääsarjassa NLA:ssa runkosarjan neljänneksi. Pudotuspeleissä matka tyssäsi puolivälieriin, kun tuleva finalistijoukkue HC Lugano vei sarjan nimiinsä otteluvoitoin 4-0.

Viime kaudella joukkueen kantaviin voimiin kuuluivat NLA:n pistepörssin voittanut ja hirmutehot (49 ottelua, 12+55=67) iskenyt Pierre-Marc Bouchard, Josh Holden ja kaikille suomalaisille tuttu Jarkko Immonen. Zugissa pelasi myös NLA:n puolustajien pistepörssin voittaja Daniel Sondell.

Myös IFK:sta tuttu valmentaja Doug Shedden koutsasi joukkuetta kausina 2008-2014.

Esbjerg Energy on Tanskan pääsarjan Metal Ligaenin hallitseva mestari. Sen kotiareenana toimii 4200-hengenGranly Hockey Arena Esbjergin kaupungissa. Joukkue koostuu pääosin tanskalaisista pelaajista muutamalla Pohjois-Amerikan vahvistuksella höystettynä.

Viime kauden kovimmat pistemiehet olivat kanadalainen Matthew Pistilli (45 ottelua, 22+40=62), Mario Lamoureux, Brock Nixon ja Aaron Lee.

IFK kohtaa kummankin joukkueen kertaalleen kotona ja vieraissa. CHL starttaa elokuussa ja pelipäivät selviävät kahden viikon päästä.

Näytä kaikki uutiset