Tärkeät pisteet jaossa Hämeenlinnassa – Katso kokoonpano

HPK-IFK tänään klo 17.00. Seuraa peliä Ruutu-palvelusta!

Viikon kolmannessa matsissaan IFK matkustaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. IFK:lla on tilillään viikon kahdesta pelatusta matsistaan voitto ja tappio. Ilves kaatui tiistaina Nordiksella numeroin 3-1, kun taas perjantaina TPS haki pisteet 2-4 vierasvoitolla. Sarjataulukon perusteella odotettavissa on erittäin tasainen ottelu. IFK lähtee illan matsiin sijalta kahdeksan ja HPK on samoissa pisteissä sijalla yhdeksän.

Viidestä viimeisestä ottelustaan HPK on onnistunut voittamaan yhden. Joukkue katkaisi keskiviikkona tappioputkensa Mikkelissä jatkoaikavoitolla. Odotettavissa on näytönhaluinen kotijoukkue kotiyleisönsä edessä.

Joukkueet kohtasivat lokakuun lopussa Hämeenlinnassa, jolloin IFK oli niukasti parempi. Tasaisen ottelun ratkaisu nähtiin vasta voittolaukauskilpailussa, Niklas Bäckströmin nollatessa kaikki kotijoukkueen laukojat. IFK haki kaksi pistettä 1-2 vierasvoitolla.

Ottelussa on tärkeät pisteet molemmille joukkueille jaossa. Sekä IFK:lla että HPK:lla on ollut vaikeampi jakso meneillään ja molemmat tekevät tänään varmasti kaikkensa kääntääkseen kurssinsa ylöspäin. Voit seurata ottelua Ruutu-palvelusta tai voit kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella.

IFK:n hyökkäyksessä on tapahtunut muutoksia perjantain jälkeen. Jasse Ikonen ja Juha Jääskä palaavat kokoonpanoon, Thomas Nykoppin ja Henri Tammisen jäädessä pois. Ikonen ottaa paikan Arttu Luttisen ja Corey Elkinsin viereltä. Jääskä skulaa Roope Hintzin oikealla laidalla.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
58 Jere Myllyniemi (varalla)

Hyökkääjät

21 Mika Partanen – 85 Mikael Johansson – 50 Juhamatti Aaltonen
39 Arttu Luttinen (C) – 91 Corey Elkins (A) – 28 Jasse Ikonen
40 Tomi Tuomisto – 10 Roope Hintz – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 11 Saku Salmela – 32 Lennart Petrell (A)

Puolustajat

3 Joe Finley – Miro Heiskanen
43 Miihkali Teppo – 4 Oliwer Kaski
42 Teemu Eronen – 2 Matt Generous
47 Juuso Salmi

Näytä kaikki uutiset