logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Täyden pistepotin metsästys huipentuu Lahdessa – Katso kokoonpano

Pelicans-IFK tänään kello 17.00.

IFK kohtaa viikon neljännessä matsissaan Pelicansin. Stadilaisilla on takanaan onnistunut viikko. Joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan varsinaisella peliajalla. Tiistaina kaatui Lappeenrannassa SaiPa, keskiviikkona himassa HPK sekä eilen Nordiksella loistavan illan päätteeksi Kärpät.

Pelicans on pelannut tällä viikolla kaksi ottelua, joista lahtelaisilla on saldona yksi piste. Tiistaina Pelicans hävisi kotonaan jatkoajalla Kärpille ja torstaina Ässät oli Porissa vahvempi numeroin 2-0. Illan ottelussa on varmasti odotettavissa erittäin nälkäinen kotijoukkue.

Hyvien otteiden ansiosta IFK on noussut sarjataulukossa sijalle neljä. Pelicans löytyy sarjataulukosta sijalta seitsemän, mutta vain kaksi pistettä erottaa joukkueet toisistaan. Joukkueiden ensimmäinen kamppailu päättyi Nordiksella IFK:n 1-0 voittoon. Edessä on varmasti jälleen kiihkeä kamppailu, jossa molemmille jaossa tärkeät pisteet.

IFK lähtee illan otteluun täsmälleen samalla kokoonpanolla, jolla kaatui eilen Kärpät.

Matsia voit seurata Ruutu-palvelusta tai kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. HIFK:n mobiilisovelluksessa on ottelun tulosseuranta ja tuttu maalisireeni ilmoittaa sinulle, kun IFK tekee maalin. Voit ladata sovelluksen Google Play -kaupasta tai App Storesta.

IFK:N KOKOONPANO PELICANSIA VASTAAN

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
58 Jere Myllyniemi (varalla)

Hyökkääjät

40 Tomi Tuomisto – 85 Mikael Johansson – 50 Juhamatti Aaltonen
71 Juuso Puustinen – 10 Roope Hintz – 21 Mika Partanen
39 Arttu Luttinen (C) – 91 Corey Elkins (A) – 28 Jasse Ikonen
45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp – 32 Lennart Petrell (A)

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 2 Matt Generous
3 Joe Finley – 44 Marcus Högström
43 Miihkali Teppo – 4 Oliwer Kaski
47 Juuso Salmi

Näytä kaikki uutiset