logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tupladerbyn toinen näytös Espoossa

Blues-IFK tänään kello 17.00 Metro Areenalla.

IFK otti eilen hikisen voiton sisukkaasti pelanneesta Bluesista, kun Jasse Ikonen ampui voittomaalin vajaat 30 sekuntia ennen loppusummeria. Tänään joukkueet kohtaavat uudelleen Espoossa ja IFK:n pitää parantaa paljon eilisestä esityksestä, jotta pisteitä ropisee. IFK:n pelaajilta ei kuulunut eilisessä Post Gamessa suuria ylistyslauseita omasta pelistä. Voittomaalin ampunut Ikonen sanoi suoraan, että leikkiminen loppuu tänään. IFK saa hyvät tukijoukot matsiin, sillä Espoon areenalle on tulossa sadoittain faneja.

IFK:n kokoonpanoon on tehty muutamia muutoksia sitten eilisen. Kolhun eilen saanut hyökkääjä Thomas Nykopp on tänään sivussa ja Siim Liivik siirtyy keskushyökkääjäksi. Kokoonpanoon nousee Henri Tamminen. Ikonen siirtyy Robert Leinon ketjuun ja Juuso Puustinen palaa tutulle paikalleen Corey Elkinsin vierelle.

Loukkaatumisten/sairastumisten takia sivussa peleistä ovat puolustajat Daniel Grillfors ja Eemeli Heikkinen, sekä hyökkääjät Roope Hintz, Thomas Nykopp, Tomi Tuomisto, Miro Saarelainen ja Panu Mieho.

Ottelua voit seurata Ruutu-palvelusta tai voit kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. Kun tilaat Ruutu-palvelun tästä linkistä, tuet samalla IFK:n juniorityötä.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 46 Teemu Ramstedt – 88 Joonas Rask
21 Mika Partanen – 62 Robert Leino – 28 Jasse Ikonen
39 Arttu Luttinen (C) – 91 Corey Elkins (A) – 71 Juuso Puustinen (A)
45 Micke Åsten – 72 Siim Liivik – 27 Henri Tamminen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 33 Tommi Taimi
56 Lauri Taipalus – 2 Matt Generous
18 Yohann Auvitu – 43 Miihkali Teppo
44 Keith Aulie

Näytä kaikki uutiset