logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

Tuplamatsin ensimmäinen osa Kouvolassa

KooKoo-IFK tänään kello 18.30.

IFK ja KooKoo pelaavat peräkkäisinä päivinä vastakkain ja tänään joukkueet aloittavat kaksipäiväisen välienselvittelyn Kouvolassa. Matsi on joukkueille kolmas keskinäinen tällä kaudella ja IFK hakee yhtä monetta voittoa. Stadilaisjoukkue haki pisteet Kouvolasta 3-1-voitolla lokakuun lopussa ja marraskuun puolivälissä IFK voitti Nordiksella 4-2.

Kevin Lankinen pelaa tänään IFK:n maalilla ja luukulla on Christian Heljanko, koska Ville Husso on sairastumisen takia sivussa. Hyökkäyskaluston vahvistukseksi tulee sairastuvalta Roope Hintz, mutta Mika Partanen on sairastumisen takia poissa kokoonpanosta.

Hintzin paluun ja Partasen poissaolon myötä tulee muutama ketjumuutos. Robert Leino siirtyy laitaan ja pelaa Hintzin ja Joonas Raskin kanssa. Teemu Ramstedtin ja Tomas Zaborskyn vierellä pelaa Juuso Puustinen.

Illan matsi on Zaborskylle sadas IFK:ssa. Seura huomioi tasalukuja IFK:ssa täyteen saavat pelaajat ja huomisesta lähtien ”Zabon” pelipaidan hihassa on yksi tähti. Sata peliä saivat aiemmin tällä kaudella täyteen puolustaja Miihkali Teppo ja hyökkääjä Micke Åsten.

Loukkaantumisten ja sairastumisten takia sivussa ovat Husson ja Partasen lisäksi puolustajat Daniel Grillfors ja Eemeli Heikkinen sekä hyökkääjät Thomas Nykopp, Panu Mieho, Miro Saarelainen ja Tomi Tuomisto.

Tuplamatsin toinen osa pelataan keskiviikkona Nordiksella. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Tämän illan matsia voit väijyä Ruutu-palvelusta tai voit kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. Kun tilaat Ruutu-palvelun tästä linkistä, tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
31 Christian Heljanko

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 46 Teemu Ramstedt – 71 Juuso Puustinen (A)
62 Robert Leino – 10 Roope Hintz – 88 Joonas Rask
39 Arttu Luttinen (C) – 91 Corey Elkins (A) – 28 Jasse Ikonen
45 Micke Åsten – 72 Siim Liivik – 27 Henri Tamminen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 33 Tommi Taimi
56 Lauri Taipalus – 2 Matt Generous
18 Yohann Auvitu – 43 Miihkali Teppo
44 Keith Aulie

Näytä kaikki uutiset