Back-to-back osa 1 Hakaskutsissa – tässä kokoonpano

Tappara - IFK kello 18.30.

Viime kevään finalistit kohtaavat kahteen otteeseen tänä viikonloppuna. Ensimmäinen näytös pelataan tänään Hakametsässä ja huomenna skulataan Nordiksella jo kello 15:00 alkaen. Kovassa myötätuulessa porskuttava hallitseva mestari Tappara johtaa runkosarjaa ja on voittanut joukkueiden tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista. IFK:n otteet ovat ailahdelleet läpi runkosarjan ja pitkiä voitto – tai tappioputkia ei ole ollut. Viime tiistaina IFK oli kuitenkin tyly isäntä HPK:lle ja voitti Nordiksella hämeenlinnalaiset lukemin 4-0.

IFK:n kokoonpanossa on pieniä muutoksia sitten tiistain. Alkukauden loukkaantuneena ollut Eemeli Heikkinen pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa IFK:ssa. Heikkinen on pelannut tällä kaudella kuusi Mestis-ottelua IFK:n yhteistyöseuran RoKin paidassa tehoin 0+2. Myös Miihkali Teppo on palannut loukkaantumisen jäljiltä kokoonpanoon ja pelaa Teemu Erosen pakkiparina. Kollien kapteeni Juha Jääskä pelaa sentterinä Micke Åstenin ja Lennart Petrellin välissä. IFK:n maalilla pelaa Kevin Lankinen.

Illan kamppailusta sivussa sairastumisen tai loukkaantumisen takia ovat Matt Generous, Oliwer Kaski, Mika Partanen, Niklas Bäckström, Panu Mieho, Miro Heiskanen, Tomi Tuomisto, Corey Elkins ja Thomas Nykopp.

Viime kevään finalistien toinen matsi pelataan lauantaina Nordiksella. Kello 15:00 alkava ottelu on loppuunmyyty, mutta joitakin paikkoja saattaa vielä vapautua Ticketmasterin sivuille.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
31 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

28 Jasse Ikonen – 10 Roope Hintz – 50 Juhamatti Aaltonen
71 Juuso Puustinen – 85 Mikael Johansson – 88 Joonas Rask
39 Arttu Luttinen (C) – 62 Robert Leino – 27 Henri Tamminen
32 Lennart Petrell (A) – 51 Juha Jääskä – 45 Micke Åsten

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 43 Miihkali Teppo
47 Juuso Salmi – 8 Daniel Grillfors (A)
3 Joe Finley – 11 Saku Salmela

6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset