BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotitappio Sportia vastaan

IFK-Sport 1-3 (0-0, 0-2, 1-1)

IFK ei yltynyt ihan nappisuoritukseen, kun Vaasan Sport kävi visiitillä Nordiksella. Kotijoukkue jäi toisessa erässä kahden maalin takamatkalle, eikä kolmannen erän kiri riittänyt voittoon. IFK:n ainoan maalin teki kolmannessa erässä puolustaja Miro Heiskanen, joka palasi Liigakaukaloon kuukauden tauon jälkeen.

IFK hallitsi peliä avauserässä, mutta maalinteko ei joukkueelta onnistunut. Toisessa erässä IFK:n pelaaminen notkahti ja Sport pääsi iskemään. Aleksi Ainali teki 0-1 ajassa 28.15 ja viisi minuuttia myöhemmin Ville Viitaluoma ampui läpiajosta 0-2.

Kolmannessa erässä IFK kavensi Heiskasen upealla laukauksella, mutta loppunumerot 1-3 teki tyhjiin Otto Honkaheimo reilu minuutti ennen loppua.