BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotivoitto hienojen maalien iltana

IFK-Jukurit 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

Lennart Petrell ja Juhamatti Aaltonen takoivat kolmannessa erässä upeat byyrit, ja IFK otti kotivoiton noin kolmen viikon tauon jälkeen. Voitto tuli pirteän pelaamisen ja ehjän 60-minuuttisen ansiosta ja IFK nousi sarjataulukossa pykälän verran ylöspäin.

Matsi oli IFK:lla hyvin hallussa alusta loppuun ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Avauserän lopussa Saku Salmela vei kotijoukkueen johtoon ja toisessa erässä Arttu Luttinen ampui reboundista taululle numerot 2-0. Maali oli Luttiselle vasta kauden toinen ja ensimmäinen yli kuukauteen. Vapautunut fiilis näkyi kipparin tuuletuksesta.

Kolmannessa erässä nähtiin kauden parasta IFK:ta Nordiksella. Ajassa 46.39 Petrell ampui tulisesti ylänurkkaan ja yhdeksän minuuttia ennen loppua Aaltonen sooloili ylivoimalla yhden kauden hienoimmista maaleista. Jukurit sai kavennettua viisi minuuttia ennen loppua, mutta IFK piti varmasti johtonsa ja kolme pistettä jäi Stadiin.

Katso ottelut tilastot ja maalikooste tästä linkistä.

IFK pelaa seuraavan kerran lauantaina, jolloin Kouvolassa on vastassa KooKoo. Nordiksella pelataan seuraavan kerran keskiviikkona, jolloin vieraaksi tulee Kärpät. Osta liput matsiin Ticketmasterista.