HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: Lukolle vierasvoitto Nordikselta

IFK-Lukko 2-4 (1-0, 1-2, 0-2)

Viikonlopun toinen kotipeli ei myöskään tuottanut sarjapisteitä, kun Lukko kävi hakemassa vierasvoiton Nordikselta. Ottelu ratkesi kolmannen erän lopussa, kun Lukko teki onnekkaasti voittomaalinsa ajassa 58.05. Loppunumerot vierasjoukkue teki tyhjiin.

IFK sai ottelussa vihdoin ylivoimapelinsä toimimaan ja tulosta syntyi. Avauserässä Saku Salmela ampui takatolpalta hienon syöttelyn päätteeksi 1-0 ja toisen erän alussa Roope Hintz ampui upeasti yläpesää 2-0.

Tämän jälkeen Lukko sai uutta vaihdetta silmään ja IFK:n päädyssä alkoi tapahtua. Janne Niskala kavensi ajassa 26.18 ja aivan toisen erän lopussa Rony Ahonen tykitti ylivoimalla 2-2.

Päätöserässä IFK:lla kävi huono munkki. Peter Tiivolan veto osui IFK:n maalin tolppaan ja kimposi maalivahti Kevin Lankisen kantapäästä maaliin. Se jäi matsin voittomaaliksi.

Jasse Ikonen pelasi lauantaina uransa 300. liigaottelun. Ennen matsia juhlittiin legendaarisen IFK-Vesa-hegemoniaottelun 50-vuotispäivää.