logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

DALLAS STARS VARASI MIRO HEISKASEN NUMEROLLA KOLME

NHL-seura Dallas Stars varasi IFK:n Miro Heiskasen numerolla kolme juhannusaattona. IFK Media tavoitti Heiskasen tuoreeltaan Chicagossa pidettävästä varaustilaisuudesta. 17-vuotias puolustaja oli varauksesta innoissaan.

– Olen seurannut NHL:ää skidistä lähtien ja Dallas on aina ollut yksi suosikkijengeistäni, Heiskanen sanoi.

– Mikä tahansa joukkue olisi ollut hyvä vaihtoehto, mutta olen erittäin iloinen, että Stars varasi minut. Minulla oli todella hyvä fiilis niistä keskusteluista, joita kävin seuran edustajien kanssa NHL Combinessa.

Heiskasella on riittänyt kiirettä Chicagossa. Varaustilaisuutta edeltävällä viikolla pelaajilla on valtava määrä edustustehtäviä ja lehdistötilaisuuksia, mutta Heiskanen on ottanut kokemuksesta kaiken irti.

– Koko viikko on ollut upea kokemus. Kiirettä on pitänyt tapahtumissa ja median kanssa, mutta olen nauttinut joka hetkestä.

Heiskasen NHL-osakkeet nousivat kevään aikana reilusti, kun hän oli yksi 18-vuotiaiden MM-kisojen parhaista pelaajista. NHL-varaus on nuorelle pelaajalle tärkeä virstanpylväs, mutta Heiskanen tietää, että työ on vasta alussa.

– NHL-varaus on yksi etappi kiekkoilijan urallani, mutta työ jatkuu heti, kun palaan täältä Suomeen. Omatoimijakso on käynnissä ja heinäkuun lopussa jatkuvat IFK:n joukkueharjoitukset. NHL-varauksesta tulee tietysti vain lisää potkua treenaamiseen.

Näytä kaikki uutiset