logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: Hintzille hattutemppu – IFK:lle täydet pisteet

IFK-Ässät 6-0 (0-0, 4-0, 2-0)

IFK otti vakuuttavan voiton loppuunmyydyn kotihallin edessä, kun Ässät kaatui loistavan esityksen jälkeen. Roope Hintz ampui kolme maalia, Mikael Johansson osui kahdesti ja Kevin Lankisen nollapeli tuli 22 torjunnalla. Nollapeli oli Lankiselle kauden seitsemäs ja hän on tuon tilaston ykkönen Liigassa.

IFK:n pelaaminen on kovassa nousussa, mutta Lahdessa pelatun Pelicans-Kärpät-ottelun tulos tiesi sitä, että IFK:n sijoitus runkosarjassa ei enää muutu. Joukkue on yhdeksäs ja aloittaa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen keskiviikkona vieraissa. Vastaan tulee joko Kärpät tai Pelicans.

Maalittoman avauserän jälkeen IFK meni menojaan. Toisessa erässä Johansson teki avausmaalin, Hintz iski kaksi kertaa ja Lennart Petrell vei IFK:n neljän maalin johtoon. Päätöserässä Johansson ja Hintz tekivät vielä maalin mieheen ja IFK voitti 6-0.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK:n seuraava kotipeli on maanantaina, kun vieraaksi tulee JYP. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Ehdit vielä vahvistaa kausikorttisi pudotuspeleihin. Playoff-kausikortin tilaaminen on ainoa tapa varmistaa paikkasi Nordikselle kaikkiin kevään ratkaisupeleihin. Tilaa korttisi tällä lomakkeella.

Näytä kaikki uutiset