logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK tasoitti otteluvoitot

IFK-TPS 3-1 (2-0, 0-1, 1-0)

Nordiksella koettiin kauden paras fiilis, kun IFK otti päättäväisen voiton TPS:sta ja tasoitti neljännesfinaalisarjan 1-1:een. IFK otti komennon heti matsin alussa ja piti vieraat otteessaan muutamia lyhyitä jaksoja lukuun ottamatta.

IFK aloitti vahvasti ja vajaan 12 minuutin jälkeen Saku Salmela lämäsi siniviivalta 1-0. Johtomaali oli ansaittu ja toi IFK:n peliin lisää virtaa. Reilu minuutti ennen avauserän päätöstä syntynyt illan voittomaali oli kuin taidetta. Juhamatti Aaltonen ja Mikael Johansson syöttelivät yli kymmenen kertaa TPS:n puolustusalueella ja sekoittivat vastustajan pelaajat täydellisesti. Oliwer Kaski hiipi siniviivasta maalipaikalle ja niittasi suoraan Johanssonin syötöstä taululle 2-0.

TPS kavensi toisessa erässä ja sai hyvän paineen päälle, mutta IFK ei kyykistynyt, vaan pisti päätöserässä taas kaasupolkimen pohjaan. Yleisö sai nähdä IFK:n playoff-fiilisvideon ja melkein heti perään Micke Åsten räjäytti Nordiksen riemuun ajassa 54.00.

Upea matsi, kiitos kannattajille ja koko joukkueelle!

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

Neljännesfinaalien seuraava matsi on Turussa lauantaina. Nordiksella pelataan maanantaina, osta liput matsiin Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset