DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle pisteet kolmannen erän maaleilla

IFK-SaiPa 4-1 (0-0, 0-1, 4-0)

IFK otti torstaina kolmannen voittonsa peräkkäin, kun SaiPa kaatui selvästi Nordiksella. Voitto tuli kolmannen erän rynnistyksen ansiosta, sillä IFK iski päätöserässä neljä maalia.

Ottelu oli tasainen kahden ensimmäisen erän ajan ja SaiPa pääsi toisessa erässä iskemään ylivoimalla johtomaalin. IFK pääsi kirimään tasoihin kolmannen erän alussa, kun Juuso Puustinen ohjasi maalin edestä 1-1. Erän puolivälissä Roope Hintz hyödynsi SaiPan kiekonmenetyksen ja ampui tarkasti yläpesään 2-1. Päätöserä oli täysin IFK:n näytöstä ja Micke Åsten ja Joe Finley tekivät loppunumeroiksi 4-1.

Ottelun aloituskiekon pudotti New England Patriotsin riveissä Super Bowlin helmikuun alussa voittanut Barkevious Mingo. Erätauoilla kymmenen NFL-pelaajaa jakoi nimikirjoituksia IFK:n kannattajille.