ke 18.09.2024 klo 18:30

DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle tappio runkosarjan päätösmatsissa

IFK-JYP 2-3 vl. (0-0, 1-2, 1-0, 0-0, 0-1)

60 kierroksen runkosarja on nyt paketissa ja IFK:n sijoitus oli yhdeksäs. Viimeisessä kotipelissä IFK:lla ei ollut saumoja kohentaa sijoitustaan, mutta joukkue pelasi huippuottelun JYPiä vastaan, joka päätyi sijalle neljä.

Avausmaalia saatiin odotella matsin puoliväliin asti, kunnes Kai Kantola survoi maalin edestä ensimmäisen osumansa IFK:n paidassa. Vajaat kuusi minuuttia myöhemmin JYP tasoitti 1-1:een ja 29 sekuntia sen jälkeen vierasjoukkue meni johtoon.

JYP pysyi johdossa 49 minuutin kohdalle, kunnes JYP otti jäähyn ja Tomi Tuomisto tykitti kauden ensimmäisen maalinsa ja peli oli tasan 2-2. Ratkaisua haettiin voittomaalikilpailusta, jossa IFK:sta maalinteossa onnistui vain Oliwer Kaski. JYPiltä maalintekijöitä olivat Janne Tavi ja Joonas Nättinen, joten kaksi pistettä matkasi Jyväskylään.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK:n kotiotteluissa kävi runkosarjan aikana yhteensä 212 686 katsojaa. Ottelukohtainen keskiarvo 7089 oli Liigan ylivoimaisesti suurin. IFK kiittää kannattajia joukkueen saamasta tuesta runkosarjassa!

IFK kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Kärpät ja avausottelu pelataan keskiviikkona Oulussa. IFK:n kotiottelu pelataan torstaina 16.3. kello 18.30.

Osta liput torstain matsiin Ticketmasterista.

Paikka neljännesfinaaleissa irtoaa kahdella voitolla. Mikäli IFK:n ja Kärppien sarjassa tarvitaan kolmas ottelu, se pelataan lauantaina Oulussa.