HIFKKärpät
pe 01.11.2024 klo 18:30

DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle tyly kotitappio

IFK-Tappara 0-2 (0-1, 0-0, 0-1)

Kova taistelu ei tuottanut IFK:lle palkintoa loppuunmyydyllä Nordiksella ja joukkue jäi Tapparaa vastaan maaleitta. Vierasjoukkue pelasi virheettömästi ja piti IFK:n poissa maalipaikoilta ja sarja on nyt tilanteessa 1-3. Finaalipaikka irtoaa neljällä voitolla.

IFK:n startti matsiin oli erinomainen. Joukkue taisteli hurjalla energiatasolla ja prässäsi tehokkaasti. Sitten kävi kuten sarjan toisessa ottelussa: Tappara pääsi neljän minuutin pelin jälkeen suunnilleen ensimmäistä kertaa hyökkäykseen, kiekko pomppi sopivasti ja Kristian Kuusela pääsi tekemään takatolpalta 0-1.

Edellisessä matsissa kolme maalia tuottanutta ylivoimapeliä ei päästy tänään kokeilemaan, sillä Tapparalle ei tuomittu yhtään jäähyä. IFK puski kolmannen erän loppuun asti kovaa kohti hyökkäyspäätyä, mutta maalipaikat olivat liian kortilla.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

Seuraava ottelu pelataan keskiviikkona Tampereella ja sarja on katkolla Tapparalle.