logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Europark tarjoaa keskiviikon matsissa ilmaisen pysäköinnin

Sadalle ensimmäiselle ilmainen pysäköinti Nordiksen etupihan pysäköintialueella.

IFK kohtaa keskiviikkoiltana kotihallissaan Vaasan Sportin. IFK:n yhteistyökumppani Europark tarjoaa matsin aikana sadalle ensimmäiselle autolla hallille saapuvalle ilmaisen parkkeerauksen. Etu on voimassa Jäähallin etupihan puolella Nordenskiöldinkadun varrella.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Muistathan, että Jäähallin parkkikäytäntöjä on uudistettu ja parkkialueille ajamisen sujuvuutta on parannettu. Parkkipaikoilla on otettu käyttöön maksuautomaatit ja voit maksaa parkkeerauksen myös EasyPark– ja ParkMan-sovelluksilla. Ottelutapahtumien aikana parkkipaikoilla on liikenteenohjaus, mutta pysäköintiä ei enää makseta parkkialueen sisäänkäynnillä. Pysäköintialueita operoi jatkossa AutoParkki Norden Oy.

NÄIN TOIMIT:

– Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.
– Maksuvaihtoehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.
– Maksettu lippu jätetään autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.
– Pysäköinnin voi myös maksaa puhelimella EasyPark- tai ParkMan-palveluiden kautta. Toimintaohjeet löydät automaateilta. Lataa sovellus puhelimeesi hyvissä ajoin.
– Muina kuin tapahtumapäivinä isolla P-alueella on pysäköintikiekon käyttövelvollisuus, pysäköintiaika on 4 h. Hallin etupihalla pysäköinti on muina kuin tapahtumapäivinä kielletty.

Näytä kaikki uutiset