logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK UUSISSA VÄREISSÄ ULKOILMAPELIIN

IFK julkisti keskiviikkona Helsinki Ice Challengen pelipaidan. Haloo Helsinki! esiintyy joulukuun ulkoilmapelissä.

Joulukuussa pelattavassa IFK:n ja Kärppien välisessä ulkoilmaottelussa kotijoukkue Helsingin IFK pelaa ensimmäistä kertaa historiassaan pääsarjaottelun sinisessä pelipaidassa. Helsinki Ice Challenge pelataan Kaisaniemen kentällä tiistaina 5.12. ja vastakkain ovat Helsingin IFK ja puolen Suomen Kärpät. Ottelu on osa sekä Helsingin kaupungin järjestämien Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlistavien tapahtumien sarjaa että Suomi 100-ohjelmaa.
 
– Sininen on Suomen, Stadin ja IFK:n vaakunan väri. Haluamme kunnioittaa sinisellä pelipaidalla Suomen satavuotista itsenäisyyttä, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.
 
– Tulossa on upea ilta, kun koko IFK-yhteisö kokoontuu Stadin taivaan alle juhlistamaan seuran 120-vuotista historiaa ja Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Aiemmin pelaamissamme ulkoilmaotteluissa olympiastadionilla ja Tampereen Sorsapuistossa on ollut mahtava tunnelma. Nyt IFK:n ja Kärppien kannattajilla ja ylipäätään jääkiekon ystävillä ja kaikilla helsinkiläisillä on hieno mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuista tapahtumaa, kun sarjapisteistä pelataan juhlaottelussa Stadin taivaan alla.
 
HALOO HELSINKI! ESIINTYY ENNEN PELIÄ
 
Ennen joulukuun matsin alkua yleisön virittää hyvään fiilikseen Haloo Helsinki!, joka esiintyy juhlayleisölle joukkueiden alkulämmittelyn jälkeen.
 
– Teemme kuluvalla kiekkokaudella 2017–2018 näkyvää yhteistyötä IFK:n kanssa. Oli uniikki idea saada bändimme logo koko kaudeksi Helsingin jäähallin keskiympyrään. Tämä yhteistyö kiteytyy huikeaan Ice Challenge tapahtumaan Helsingin Kaisaniemessä, jossa soitamme vuoden viimeisen keikkamme jengien alkulämmittelyn jälkeen! kertovat Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakanen ja Jere Marttila, jotka ovat olleet IFK:n kannattajia läpi elämänsä.
 
IFK-Kärpät pelataan Kaisaniemen kentällä 5.12.2017 kello 18.30. Itsenäisyyspäivän aattona pelattavaa ottelua varten Kaisaniemeen kootaan katsomorakenteet 18000:lle jääkiekon ja Haloo Helsinki! -yhtyeen ystävälle. Lippuja otteluun myy Ticketmaster.

Näytä kaikki uutiset