logologo
HIFKPelicans
tiistaina 26.12.2017 klo 17:00

Juhani Tyrväinen ja Juuso Salmi vierailivat Hope ry:llä

play

Nordiksella tehdään jälleen hyvää, kun IFK-KalPa-pelissä joulun hengen mukaisesti muistamme vähävaraisia. IFK, Stockmann ja Hope – Yhdessä & yhteisesti ry järjestävät tavaratempauksen, johon jokaisella IFK-perheen jäsenellä on mahdollisuus osallistua.

Tavaratempauksessa keräämme hyväkuntoisia lasten ja nuorten harrastevälineitä, leluja ja vaatteita. Ohjaamme nämä Hopen kautta eteenpäin niitä eniten tarvitseville. Tavaratempaus järjestetään Nordiksen pääsisäänkäynnillä ennen illan matsia klo 17.00-18.30.

HOPE – YHDESSÄ & YHTEISESTI RY

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Yhdistys tekee tukijoidensa kanssa todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Lisätietoja: www.hopeyhdistys.fi

HIFK Shopissa järjestetään joulumyynti sunnuntaina

IFK:n fani- ja junnupäivät järjestetään HIFK Shopissa Helsingin Jäähallin parkkipaikan puoleisessa päädyssä sunnuntaina 17.12. kello 12-18. IFK:n fanituotteet ovat -20% alennuksessa.

Näytä kaikki uutiset