logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kasvaako voittoputki illan kotipelissä kolmeen?

IFK-SaiPa tänään kello 18.30. Osta liput Ticketmasterista!

IFK pelaa tänään viikon toisen kotimatsinsa ja hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan. Vastaan tulee sarjataulukossa viimeisenä oleva SaiPa, joka on piristynyt viime peleissä. IFK ja SaiPa ovat pelanneet tällä kaudella kolme kertaa vastakkain ja toistaiseksi on nähty pelkkiä vierasvoittoja. SaiPa voitti alkukaudesta Nordiksella 3-1 ja sen jälkeen IFK on hakenut kaksi kertaa täyden pistepotin Lappeenrannasta.

Osta liput matsiin Ticketmasterista.

SaiPa on laittanut puolustuspelinsä kuntoon, sillä kolmessa viime pelissä se on päästänyt yhteensä vain yhden maalin. Tapparalle joukkue hävisi tiistaina voittomaalikilpailussa 0-1. Sitä ennen SaiPa voitti kaksi matsia peräkkäin, joissa Jukurit teki yhden maalin ja Sport jäi nollille.

IFK:lla on takanaan kaksi voitettua matsia. Vaasasta IFK haki lauantaina kolme pinnaa ja tiistaina tuli täysi pistepotti himassa KooKoota vastaan.

Hallissa on hiihtoloman kunniaksi runsaasti oheistapahtumia. Molemmilla erätauoilla hallin A-aulassa on 11 Suomessa vierailulla olevaa NFL-pelaajaa jakamassa nimikirjoituksia ja ennen matsia tuore Super Bowl -voittaja Barkevious Mingo käy pudottamassa aloituskiekon. Käy hakemassa amerikkalaisen jalkapallon huippuliigan tähtien nimmarit!

Näytä kaikki uutiset