Pari muutosta kokoonpanoon – tänään skulataan Vaasassa

Sport-IFK tänään kello 17.00. Katso IFK:n kokoonpano!

IFK:n roadtrip jatkuu tänään Vaasassa, johon joukkue reissasi Turusta. Eilisillan vieraspelin jälkeen IFK hyppäsi Kovasen dösään ja yöpyi puolimatkassa Porissa. Aamutreenien jälkeen matka jatkui Vaasaan.

Tämän illan matsissa on isot panokset, sillä Sport on kolme pinnaa IFK:ta perässä sarjataulukossa. Sportilla on alla kaksi kirvelevää vierastappiota sarjan hännillä olevia SaiPaa ja KooKoota vastaan. IFK:lla on myös alla kaksi tappiota: eilen TPS voitti 5-3 ja tiistaina Ilves nappasi pisteet Nordikselta lukemin 1-4.

Matsi on Sportille ja IFK:lle kauden neljäs keskinäinen. IFK voitti lokakuun lopulla Vaasassa 4-3 jatkoajalla ja joulukuun puolivälissä kotona 1-0 rankkareilla. Sport puolestaan voitti tammikuussa Nordiksella 3-1.

IFK:n ketjuihin on tehty muutama muutos sitten eilisen matsin. Jasse Ikonen siirtyy Jarkko Malisen ja Juhamatti Aaltosen vierelle. Joonas Rask pelaa Juuso Puustisen ja Roope Hintzin ketjussa ja Kai Kantola on Robert Leinon ja Arttu Luttisen vierellä. Micke Åsten ja Juuso Salmi ovat tänään kehissä.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
58 Jere Myllyniemi (varalla)

Hyökkääjät

28 Jasse Ikonen – 82 Jarkko Malinen – 50 Juhamatti Aaltonen
71 Juuso Puustinen – 10 Roope Hintz – 88 Joonas Rask
39 Arttu Luttinen (C) – 62 Robert Leino – 81 Kai Kantola
32 Lennart Petrell (A) – 11 Saku Salmela – 45 Micke Åsten

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 2 Matt Generous
3 Joe Finley – 24 Ryan O'Connor
41 Miro Heiskanen – 8 Daniel Grillfors (A)
47 Juuso Salmi

Näytä kaikki uutiset