HIFKK-Espoo
ti 10.09.2024 klo 18:30

Petrell ja Haataja tehokkaina KooKoota vastaan

KooKoo-IFK 1-3 (0-2, 1-1, 0-0)

CHL-kauden kenraaliharjoitus sujui IFK:lta hyvin, kun joukkue kävi hakemassa Kouvolasta vierasvoiton. Niklas Bäckström pelasi IFK:n maalilla erinomaisen ottelun ja Lennart Petrell ja Juha-Pekka Haataja tekivät kahteen pekkaan kaikki joukkueen maalit.

Avauserässä IFK dominoi peliä ja Petrell teki kaksi maalia, joista ensimmäisen syötti Haataja. Toisessa erässä Haataja ohjasi ilmasta Oliwer Kaskin siniviivalaukauksen maaliin ja vei stadilaiset kolmen maalin johtoon. KooKoo kavensi ylivoimalla tilanteeksi 1-3 ja kun kolmannessa erässä ei maaleja nähty, IFK kuittasi voiton kauden viimeisessä harjoituspelissään.

CHL-kausi alkaa IFK:n osalta perjantaina vierasottelulla Brynäs IF:ää vastaan ja sunnuntaina joukkue pelaa Münchenissä.

Ensimmäisen kotiottelut pelataan perjantaina 1.9. kello 19 ja sunnuntaina 3.9. kello 17. CHL:n lohkovaiheen kotiottelut kuuluvat IFK:n kausikorttiin.