logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Blues Juniors, HIFK Jr Hockey ja Oy HIFK-Hockey Ab ryhtyvät yhteistyöhön

Blues Juniors ry, HIFK Jr Hockey ry ja Oy HIFK-Hockey Ab ovat aloittaneet kilpakiekon A-, B- ja C-junioreiden toimintaan liittyvän yhteistyön valmistelut.

Lähtökohtana yhteistyölle on varmistaa, että Blues Junioreissa ja HIFK:ssa pelaajapolun päässä on mahdollisuus pelata Liigaa tai Mestistä ja samalla säilyttää molempien seurojen juniorityö vahvana ja itsenäisenä. Bluesin identiteetti on vahvasti espoolainen ja siltä pohjalta seura lähtee yhteistyöhön Helsingin IFK:n kanssa. Seuratunnukset pidetään erillään.

Blues Juniors ry, HIFK Jr Hockey ry ja Oy HIFK-Hockey Ab etsivät yhdessä seuraa, jonka kanssa pitkäaikaiselle Mestis-yhteistyölle olisi parhaat edellytykset.

”Blues Juniorsin pelaajille tämä tarkoittaa sitä, että heidän kannattaa pelata koko juniorikautensa kiekkokoulusta A:han omassa seurassaan ja myös sitä, että parhaille on pelaajapolun päässä kykyjensä mukaisesti mahdollisuus pelata joko Liiga- tai Mestis-kiekkoa” sanoo Blues Juniors ry:n puheenjohtaja Jarmo Muukkonen.

”HIFK:lle on tärkeää, että espoolainen juniorityö säilyy vahvana ja kilpailu pääkaupunkiseudulla pysyy kovana. Tämän yhteistyön ansiosta voimme yhdessä etsiä molempien seurojen juniorikiekkoilijoiden pelaajapolun päähän ratkaisuja. Pitkäaikaisen yhteistyön rakentaminen Mestis-joukkueen kanssa on meille tärkeää. Tämän yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan 18-23-vuotiaille pelaajille parhaan mahdollisen kehitysalustan. Tähän asiaan pitää mielestämme panostaa merkittävästi suomalaisessa jääkiekossa” kommentoi HIFK Jr Hockey ry:n hallituksen puheenjohtaja Tom Nybondas.

Yhteistyötä suunnitellaan ryhmässä, jossa Blues Juniorien puolelta on Niko Merikanto ja Pekka Soini ja HIFK:sta Jukka Valtanen ja Tom Nybondas.

Näytä kaikki uutiset