TIEDOTE: Engren, Nykopp ja Åsten jatkosopimuksiin

IFK on tehnyt monivuotiset jatkosopimukset kolmen pelaajan kanssa.

IFK:ssa jatkavat maalivahti Atte Engren ja hyökkääjät Thomas Nykopp ja Micke-Max Åsten. Engrenin sopimus on mallia 1+1 vuotta, Nykoppin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta ja Åstenin sopimus on kolmevuotinen.

Engren siirtyi IFK:hon elokuussa ja on pelannut syksyn aikana 27 ottelua Liigassa ja neljä CHL:ssä. Engren, 29, on Liigan päästettyjen maalien tilastossa toisena keskiarvolla 1,93 maalia ottelussa. Hänen torjuntaprosenttinsa on 92,25. Aiemmin urallaan Engren on pelannut TPS:ssa, sekä kolme kautta KHL:ssä Lev Prahan, Atlantin ja Moskovan Spartakin joukkueissa ja Ruotsissa Leksandin joukkueessa 2016-2017.

– Kaikki kolme ovat ilmaisseet selvästi sen, että haluavat pelata IFK:ssa, mikä on meille erittäin tärkeää, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

– Engren on liigan parhaimpia maalivahteja ja on hienoa, että hän jatkaa meillä.

Keskushyökkääjä Nykopp, 24, pelaa IFK:ssa kuudetta kauttaan ja on noussut syksyn aikana joukkueen johtavien pelaajien joukkoon. Kauden 27 liigaottelussa hän on tehnyt tehot 6+10=16. Urallaan hän on pelannut IFK:ssa 211 liigapeliä ja 19 CHL-ottelua.

– Nykopp on henkeen ja vereen IFK:lainen, ja hänen kokonaisvaltainen pelaaminen, tunne ja liike ovat poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Åsten, 25, on IFK:n kasvatti ja pelaa nyt Liigajoukkueessa kuudetta kauttaan. 192 runkosarjan ottelussa Åsten on tehnyt tehot 12+16=28.

– Åsten on ottanut varmaan sata tikkiä naamaansa tämän seuran puolesta ja hänestä tietää, mitä saa joka ilta kaukalossa. On myös huomattavasti kivampaa pelata hänen kanssaan, kuin häntä vastaan, Salmelainen sanoo.

Atte EngrenThomas NykoppMicke-Max Åsten

Näytä kaikki uutiset