ke 18.09.2024 klo 18:30

TPS-IFK: NÄIN PELATTIIN RUNKOSARJASSA

Keskinäisiä otteluita pelattiin Liigassa ja CHL:ssä. Voitot menivät niukasti TPS:lle.

IFK oli alkukauden keskinäisissä matseissa TPS:aa vahvempi, mutta kauden vanhetessa ote siirtyi turkulaisille. IFK voitti runkosarjan avauskohtaamisen Turussa ja pullautti TPS:n ulos CHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, tosin niukimmalla mahdollisella tavalla.

Tällä vuosikymmenellä joukkueet ovat kohdanneet Liigan runkosarjassa 31 kertaa ja IFK on voittanut peleistä 20.

HIFK–TPS-ottelut kausilla 2010–2017

2016–2017: 2–1 (v), 2–4, 1–4, 3–5 (v)
2015–2016: 4–2, 2–3 ja. (v), 5–2, 6–1 (v)
2014–2015: 3–4 (v), 5–4, 6–3, 3–2 ja. (v), 3–2 ja.
2013–2014: 4–1 (v), 4–0, 3–1 (v), 5–3, 1–4 (v)
2012–2013: 3–4 (v), 2–0, 3–2, 3–2, 5–3 (v)
2011–2012: 2–3 (v), 3–4, 1–3, 4–3 (v)
2010–2011: 5–2, 2–3 (v), 5–2 (v), 2–1 vl.

(v) = IFK:n vierasottelu

OTTELUT KAUDELLA 2016–2017

15.10. TPS-IFK 1-2
IFK meni toisen erän alussa kahden maalin johtoon ja puolusti päätöserässä vahvasti. Voittomaalin teki Jasse Ikonen.
Katso tilastot ja maalikooste.

CHL / lokakuu 2016
TPS-IFK 1-1, IFK-TPS 5-4 vl.
Tasan päättyneen avauspelin jälkeen Nordiksen taistelu eteni aina voittomaalikilpailuun asti. IFK:sta onnistuivat Juuso Puustinen ja Corey Elkins, TPS:stä vain Ilkka Heikkinen. TPS oli tasoittanut tilanteeksi 4-4 kolmannen erän viimeisellä minuutilla, mutta IFK eteni rankkareilla 16 parhaan joukkoon ja turkulaisten CHL-kausi päättyi.

18.11. IFK-TPS 2-4
IFK:n avauserä ei mennyt ihan nappiin, sillä TPS karkasi 3-1-johtoon. Elkins kavensi toisessa erässä, mutta TPS teki kolmannessa erässä vielä yhden maalin ja kuittasi pisteet.

26.12. IFK-TPS 1-4
Tapaninpäivän matsista ei tullut spektaakkelia, sillä TPS oli ensimmäisten minuuttien jälkeen koko ajan potkun edellä.

17.2. TPS-IFK 5-3
Matsin käsikirjoitus noudatteli tapaninpäivän peliä, mutta toisen erän lopulla IFK hiipi peliin mukaan. Juuso Puustisen tekemä kavennus tuli kuitenkin liian myöhään ja TPS kuittasi pisteet.