Viikko starttaa kotipelillä – testaa Nordiksen jää ennen matsia!

IFK-KooKoo tänään kello 18.30. Osta liput Ticketmasterista.

Runkosarjaa on jäljellä kahdeksan peliä ja tänään IFK aloittaa kolmen ottelun viikon. Kotimatsissa tulee vastaan KooKoo, joka otti viime viikolla kaksi vakuuttavaa voittoa. IFK:n saldo kolmesta ottelusta oli yksi vierasvoitto.

Matsin lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä IFK vahvisti rivejään reilu viikko sitten kolmella pelaajalla, jotka saapuivat Stadiin KooKoosta. Jarkko Malinen, Kai Kantola ja Ryan O'Connor kohtaavat entiset joukkuekaverinsa ja Nordiksen jäälle luistelevat IFK:sta Kouvolaan siirtyneet Panu Mieho ja Miro Saarelainen.

Osta liput matsiin Ticketmasterista.

IFK on sarjataulukossa sijalla yhdeksän. KooKoo on sijalla 11, mutta viime viikon kahden voiton ansiosta joukkue on vain neljän pinnan päässä pudotuspelipaikasta. Tilanne sarjataulukossa on sellainen, että molemmat jengit taistelevat sata lasissa voitosta.

Tiistain matsiin kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä voit käydä koko perheen voimin testaamassa Nordiksen jään kello 16.00 alkaen.

IFK järjestää yleisöluistelun klo 16-17, jonka jälkeen voit jäädä suoraan illan peliä katsomaan. Yleisöluisteluun osallistuminen on ilmaista, eikä edellytä pääsylippua illan liigaotteluun. Yleisöluistelun yhteydessä myydään etuhintaisia lippuja illan matsiin. Lipun hinta on 11 euroa ja edun tarjoaa Staffpoint.

Sisäänkäynti yleisöluisteluun on D-ovista kello 15.45 alkaen. Luistimet vaihdetaan jalkaan katsomossa C6 ja luistelun jälkeen voit jättää skrinnarit pelin ajaksi luistinparkkiin D-ovien luokse. Luistelun yhteydessä on oheisohjelmaa ja IFK:n pelaajavierailu.

Näytä kaikki uutiset