DANA MATSIRAPORTTI: IFK:lle murskavoitto – Engrenille nollapeli

IFK-Jukurit 8–0 (1–0, 3–0, 4–0)

Savolaisten invaasio jäi torstaina pelkästään katsomon puolelle, sillä IFK tulitti tulostaululle todella tylyt lukemat ja nousi sarjataulukossa neljänneksi. Avauserä oli tasainen, ja IFK:n maalihanat aukesivat vasta sen viimeisellä minuutilla, mutta toinen ja kolmas erä olivatkin sitten täysin yksipuolista näytöstä. Atte Engren kuittasi kauden kolmannen nollapelinsä 14 torjunnalla ja Janne Hämäläinen teki liigauransa kaksi ensimmäistä maalia.

Murskavoitossa päästiin juhlimaan Hämäläisen ensimmäisten liigamaalien lisäksi Teemu Erosen syöttöpistettä numero 100 ja Vili Sopasen syöttöpistettä numero 200. Eronen palasi pitkän toipilasjakson jälkeen kaukaloon ja oli heti ensimmäisestä vaihdostaan lähtien erittäin hyvässä vireessä. Eronen teki tehot 1+2, samoin kuin Sopanen ja Erik Thorell, joka ampui IFK:n avausmaalin.

IFK:n muut maalintekijät olivat Joonas Rask, Miihkali Teppo ja Saku Salmela.

Erosen tehotilasto oli +5 ja Teemu Tallbergin +4. Kolme pykälää plussalle pääsivät Ryan O’Connor, Sopanen ja Markus Kankaanperä. IFK:n maalivahdeille nollapeli oli yhteensä kauden seitsemäs.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

Seuraavan kerran IFK on kehissä perjantaina, kun joukkue matkustaa Lahteen. Nordiksella pelataan ensi viikon lauantaina, kun HPK saapuu IFK:n vieraaksi. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Atte Engren

Näytä kaikki uutiset