GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Kangasniemi ja Nykopp askissa tänään!

play

IFK - HPK tänään klo. 18.30. Katso IFK:n kokoonpano!

IFK kohtaa tänään HPK:n himassaan toistamiseen tällä kaudella. Hämeenlinnalaisten edellinen visiitti Nordiksella päättyi IFK:n toistaiseksi kauden suurimpaan maali-iloitteluun pisteiden jäädessä Stadiin lukemin 6–2.

Liput matsiin Ticketmasterista!

Tänään ennen ottelua Brewer’s Streetillä juhlitaan IFK:n 121-vuotissynttäreitä. Tarjolla on kakkua sekä street foodia niin kauan kuin herkkuja riittää. Kausikorttilaisille ja Bättre Folk -jäsenille ovet aukeavat tänään klo 17.00 etkojen merkeissä. Etkoilla mukana menossa on myös IFK:n numero yhdeksän: Kimmo Kuhta!

GIGANTTI Ottelustudiossa käytiin tänään läpi illan HPK-matsia ja mikä Pallokerhon on jälleen siivittänyt hyvään alkukauden liitoon. Studiossa puitiin myös IFK:n loukkaantumistilannetta, mutta iloittiin kahden pelimiehen tervehtymistä pelikuntoon.

Kangasniemi ja Nykopp palaavat kokoonpanoon

Viisi viikkoa sitkeän flunssan vuoksi sivussa ollut Iikka Kangasniemi on joutunut tyytymään hyvän alkukauden jälkeen lepäilyyn.

– Nyt olen saanut tehdä jo ihan normaaleja asioita, kertoi Iikka aamujään jälkeen.

Iikka pelaa tänään Niklas Nordgrenin ja Tommi Santalan kanssa samassa ketjussa.

– Uskon, että meidän yhteispeli toimii hyvin. Olemme ”Niken” kanssa samantyyppisiä pelaajia ja Santala tasapainottaa keskellä. Ainakin nyt treeneissä tuntui hyvältä pelata yhdessä.

Tänään kaksi pelaajaa pukevat ensimmäiseen Liiga-otteluunsa. Markus Ruusun varamaalivahtina aloittaa 17-vuotias Roope Taponen ja Kollien kapteeni, 20-vuotias Terry And pelaa Thomas Nykoppin ja Micke Åstenin rinnalla. Seitsemäntenä puolustajana on viime kaudella Liiga-debyyttinsä tehnyt 20-vuotias Tobias Winberg.

 

IFK:N KOKOONPANO   

Maalivahdit   

36 Markus Ruusu
30 Roope Taponen (varalla)   

Hyökkääjät   

81 Lucas Lessio – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask ”A”
78 Niklas Nordgren – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
14 Teemu Engberg – 51 Juha Jääskä – 37 Ilmari Pitkänen
45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp – 87 Terry And

Puolustajat   

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
2 Markus Kankaanperä ”C” – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas ”A” – 44 Elias Ulander

29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Aleksi Laakso (2-3 vk),  Juho Keränen (4 kk), Erik Thorell (2 vk), Lennart Petrell (2 vk), Atte Engren (1-2 vk), Anton Lundell (day-to-day), Kyle Quincey (day-to-day), Joseph Finley (1-2 vk), Teemu Tallberg (paluuajankohta avoin)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Iikka Kangasniemi

Näytä kaikki uutiset