GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Voitolla joulun viettoon? – Tappara saapuu visiitille

play

IFK–Tappara tänään kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano!

IFK yrittää tänään venyttää voittoputkensa neljän matsin mittaiseksi, kun vastaan tulee Tappara. IFK pelasi tiistaina Kuopiossa ja on sen jälkeen valmistautunut tämän illan matsiin. Tapparalle peli on kolmas neljään päivään, sillä joukkue pelasi tiistaina Pelicansia vastaan ja eilen illalla Raumalla.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Nuorten MM-kisat ja muutamat loukkaantumiset ovat aiheuttaneet pari ketjumuutosta IFK:n joukkueeseen. Lauri Kulmala pelaa nelosketjun sentterinä ja sen laidalla viilettävät Ilmari Pitkänen ja Jokipojista liigaryhmään nostettu Janne Hämäläinen.

Katso matsin ennakkospekuloinnit Gigantti Ottelustudiosta.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

82 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask
51 Juha Jääskä – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell – 82 Henrik Koivisto – 28 Miles Koules
37 Ilmari Pitkänen – 56 Lauri Kulmala – 91 Janne Hämäläinen

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas – 34 Aleksi Laakso
3 Joe Finley

Loukkaantuneet: Markus Kankaanperä (day-to-day), Teemu Tallberg (7–9 viikkoa), Juho Keränen (6 viikkoa), Micke Åsten (2 viikkoa), Niklas Nordgren (toistaiseksi), Thomas Nykopp (toistaiseksi)

Nuorten MM-kisoissa: Anton Lundell, Teemu Engberg

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset