Huomenna Nordiksella vastassa JYP – ”Harva sitä pääsee koskaan kokemaan”

play

IFK - JYP perjantaina 28.12. klo 18.30.

IFK kohtaa huomenna perjantaina JYPin kolmannen kerran tällä kaudella. Kahdesta ensimmäisestä kohtaamisesta stadilaiset ovat keränneet viisi pistettä – yhden suoran voiton ja yhden jatkoajalla.

Molemmat joukkueet kaipaavat pisteitä perjantain matsista. IFK lähtee parantelemaan asemiaan sarjan kärkikaksikon takana olevassa tasaisessa ryppäässä. JYP puolestaan taistelee paikasta pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

Liput matsiin Ticketmasterista!

Paljon vastuuta Lahdessa

Eilisessä Pelicans-ottelussa Juha Jääskä pelasi kovat minuutit (21:42) ja viimeisessä erässä ajoittain jopa kahdessa kentällisessä. 20-vuotias hyökkääjä treenasi kuitenkin kovaa tänään muun joukkueen mukana.

– Nukkumaan mennessä kävin vielä aika kierroksilla, mutta kyllä uni lopulta tuli, kertoi ”Jäky” aamujään jälkeen.

– Eilen tuli sulateltua kinkut oikein kunnolla.

Nyt ajatukset on suunnattu jo perjantain JYP-matsiin. Juha Jääskä tietää, mitä eilisestä tulee muuttaa, jotta huomenna taistellaan pisteistä.

– Meidän pitää palata takaisin siihen mitä olimme ennen taukoa. Eilen tekeminen meni puristamiseksi ja yliyrittämiseksi. Nyt laitetaan taas puolustus tiiviiksi ja jokaisen täytyy pelata joukkueelle.

Nordis kutsuu

Huomenna pelataan lyhyen joulutauon jälkeen taas himassa. IFK-kasvattina Jääskä pitää itseään etuoikeutettuna päästessään pelaamaan Nordiksella.

– Harva sitä pääsee koskaan kokemaan.

– Skidinä unelmoin, että jos edes kerran sen fiiliksen saisi kokea. Nyt olen päässyt kokemaan sen useamman kerran ja aina askiin hyppääminen ja oman nimen kuuleminen sytyttää matsiin.

Huomenna myös yleisöllä on mahdollisuus päästä kokemaan Nordiksen jää, kun IFK järjestää yleisöluistelun Nordiksella ennen illan matsia.

Juha Jääskä

Näytä kaikki uutiset