IFK hakee kauden ensimmäistä kolmen pinnan vierasvoittoa Kuopiosta – katso kokoonpano!

KalPa - IFK klo 18.30.

IFK kohtaa tänään illallan KalPan Kuopiossa. Molemmilla joukkueilla on allaan edellisestä pelistään niukat kotitappiot. IFK hävisi torstaina TPS:lle jatkoajalla 2–3 ja SaiPa korjasi keskiviikkona Kuopiosta lisäpisteen voittolaukauskilpailun jälkeen luvuin 4–3.

Katso matsi suorana Telia TV:stä!

Helppoja pisteitä ei ole jaossa

KalPa ei ole tällä kaudella jäänyt vielä kertaakaan pisteittä kotonaan. IFK ei ole puolestaan ottanut vielä ensimmäistäkään kolmen pisteen voittoa vieraista.

Kuopiolaisyleisö löytää varmasti tänään lauantaina Niiralan Monttuun kannattamaan omiaan. Stadilaiset ovat aina mielenkiintoinen vieras ja tänään saattaa hyvinkin mennä KalPan kauden yleisöennätys rikki.

Vauhtia jokaiselle kaistalle

IFK tekee muutamia muutoksia kokoonpanoonsa. Hyvin TPS-matsissa torjunut Atte Engren jatkaa aloittavana veskarina ja Lucas Lessio palaa pelaavaan kokoonpanoon.

Juhani Tyrväisen johtama kentällinen on ollut matsista toiseen kevyellä jalalla jäällä ja illan kentälliset takaavat vauhtia ja taitoa jokaisen hyökkäysketjun osalta.

Sairastuneina KalPa-ottelusta poissa ovat Iikka Kangasniemi sekä Thomas Nykopp. Juha Jääskä palaa mukaan joukkueharjoituksiin ensi viikolla.

 

IFK:N KOKOONPANO   

Maalivahdit   

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)   

Hyökkääjät   

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask
32 Lennart Petrell  – 15 Anton Lundell – 81 Lucas Lessio
18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 78 Niklas Nordgren
14 Teemu Engberg – 45 Micke Åsten – 37 Ilmari Pitkänen

 

Puolustajat   

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
2 Markus Kankaanperä – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas – 44 Elias Ulander

3 Joseph Finley

 

Loukkaantuneet: Juha Jääskä (1 vk), Aleksi Laakso (4-5 vk), Henrik Koivisto (4-5 vk), Kyle Quincey (paluuajankohta avoin), Juho Keränen (paluuajankohta avoin)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset